Menu

Jajecznica na maśle z trzech jaj, pieczywo 110g, masło 20g 20 zł
Jajecznica z dwóch jaj z cebulą i szynką 50g, pieczywo 110g, masło 20g 20 zł
Jajecznica z dwóch jaj na boczku 50g, pieczywo 110g, masło 20g 20 zł
Jajka sadzone (2 szt.), pieczywo 110g, masło 20g 20 zł
Omlet z boczkiem i pomidorami 200g, pieczywo 110g, masło 20g 20 zł
Naleśniki (2 szt) 200g z twarogiem 150g, sos czekoladowy 20 zł
Rosół z makaronem 15 zł
Zupa dnia 10 zł
Kotlet schabowy panierowany 120g ziemniaki lub frytki 200g, zestaw surówek 150g 30 zł
Kotlet szwajcarski (panierowany schab nadziewany żółtym serem) 150g ziemniaki lub frytki 200g, zestaw surówek 150g 32 zł
Kotlet de Volaill 120g (filet drobiowy, masło) ziemniaki lub frytki 200g, zestaw surówek 150g 33 zł
Filet drobiowy panierowany 120g ziemniaki lub frytki 200g, zestaw surówek 150g 30 zł
Sznycel wieprzowy po wiedeńsku 130g (wieprzowina, jajo sadzone) ziemniaki lub frytki 200g, zestaw surówek 32 zł
Łosoś saute (100 g) 20 zł
Pstrąg saute (100 g) 16 zł
Frytki, ziemniaki (100g) 10 zł
Zestaw surówek (100g) 10 zł
Sosy (50g): czosnkowy, winegret, majonezowy 3 zł
Herbata 200 ml 8 zł
Kawa 200 ml 8 zł
Pepsi 500 ml 8 zł
Tymbark 500 ml 7 zł
Sok owocowy 1000 ml 15 zł
Woda mineralna 500 ml 5 zł
Tyskie 500ml 10 zł
Lech 500ml 10 zł

WARIANT I - koszt 70 zł/ osobę

  • Barszcz czerwony podany z pasztecikiem z kapustą i grzybami
  • Filet z pstrąga, ziemniaki oraz bukiet trzech surówek
  • Soki oraz woda z cytryną i miętą - serwowane bez ograniczeń
  • Kawa, herbata, mleczko, cukier, cytryna - serwowane bez ograniczeń
  • Sernik, makowiec, jabłecznik (1 ciastko/os)

WARIANT II - koszt 90 zł/ osobę

  • Na przystawkę: śledzik po japońsku
  • Barszcz czerwony podany z pasztecikiem z kapustą i grzybami
  • Filet z pstrąga, frytki lub ziemniaczki opiekane w ziołach oraz bukiet trzech surówek
  • Soki oraz woda z cytryną i miętą - serwowane bez ograniczeń
  • Kawa, herbata, mleczko, cukier, cytryna - serwowane bez ograniczeń
  • Sernik, makowiec, jabłecznik (2 ciastka/os.)

WARIANT III - koszt 120zł / osobę

  • Na przystawkę: pstrąg w galarecie
  • Zupa krem z borowików podana z łezką śmietany
  • Filet z łososia, frytki lub ziemniaczki opiekane w ziołach oraz bukiet trzech surówek
  • Soki oraz woda z cytryną i miętą - serwowane bez ograniczeń
  • Kawa, herbata, mleczko, cukier, cytryna - serwowane bez ograniczeń
  • Sernik, makowiec, jabłecznik (2 ciastka/os.)

Zapewniamy świąteczny nastrój z przepięknymi kolędami w tle.

Menu tygodnia